Top10Antivirus
Divulgació de l'Anunciant
PC Protect

Ressenya de PC Protect

8,8
MOLT BO
El nostre veredicte: Aquest "antivirus definitiu" ofereix un motor antivirus, protecció en temps real, tallafoc, bloqueig d'anuncis, neteja de discs, gestió de programes d'inici, un gestor de navegadors i molt més.
Obtenir PC Protect - Protegeix el Teu Ordinador
No et converteixis en víctima d’un frau cibernètic. Protegeix ara la teva privacitat del programari maliciós!
www.pcprotect.com/oferta-especial

Antecedents de l’Empresa

L’antivirus PC Protect va ser desenvolupat per la mateixa empresa propietària de TotalAV i Scanguard. Fundada el 2016, SS Protect Limited té actualment la seva seu central a Hampshire, Anglaterra.

Funcions de Seguretat

Des del primer moment, és evident que PC Protect té com a objectiu mantenir la teva vida digital segura en tots els aspectes. Les suites de seguretat completes no són coses que els altres software antivirus puguin oferir. En comparació, aquest antivirus promet protegir el teu dispositiu contra amenaces locals, adware, llocs web de phishing, programari espia i xifrat de dades de navegació per mantenir les teves activitats en línia totalment segures i privades. A més, pots cobrir una àmplia varietat de plataformes i dispositius dins del mateix antivirus.

Tot i ser relativament nou a la indústria, certament a PC Protect no li falten funcions. Per començar, realitza una exploració en profunditat que reconeix les possibles amenaces en temps real i les atura automàticament abans de que causin danys irreversibles al sistema. Aquest antivirus també es dedica a eliminar programari maliciós, programari espia i adware. Coneixes les molestes ofertes emergents que apareixen constantment a la part superior de la pantalla? Aquests són adware i PC Protect pot desfer-se’n eficaçment per poder treballar o navegar tranquil·lament. Si has rebut correus electrònics amb enllaços sospitosos, no t’hauràs de preocupar sempre que tinguis aquest antivirus en segon pla. Està dissenyat per detectar i bloquejar llocs web i descàrregues de programes maliciosos, així com llocs web de phishing (suplantació d’identitat).

System Boost és una altra característica benvinguda, ja que funciona per desinstal•lar o aturar programes i processos innecessaris, així com per netejar els fitxers per millorar el temps d’arrencada del teu PC i garantir que funcioni al seu rendiment òptim.

Característiques Addicionals

A més d’oferir una excel•lent solució anti-malware, PC Protect dona un pas més amb Identity Protection. Aquesta eina és força senzilla. En cas que algú tracti de contractar préstecs o deutes sota el teu nom, el software t’avisarà per evitar aquestes transaccions no autoritzades. Això és, per descomptat, a més de mantenir privada la teva identitat en línia i fora de línia.

Una altra addició benvinguda és el Gestor de navegadors amb el qual pots esborrar fàcilment l’historial, la memòria cau i les galetes de seguiment després de cada sessió per mantenir la teva experiència de navegació ràpida i segura.

PC Protect també ofereix el seu propi gestor de contrasenyes i eines de tallafocs avançades per evitar que els llocs web maliciosos intentin danyar-te.

Facilitat d’Ús i Rendiment

Si ets dels que instal•len alguna cosa i, a continuació, te n’oblides amb l’esperança de que faci el que se suposa, PC Protect és definitivament per a tu. Fins i tot, per a un tecnòfob, la instal•lació a ordinadors, portàtils i dispositius mòbils serà molt fàcil i, un cop s’executi en segon pla, podràs continuar amb coses més importants. No cal cap modificació ni entrada, tret d'algunes personalitzacions (si ho prefereixes), com ara la freqüència d'escaneig o el permís.

Un dels principals atractius de PC Protect és que es pot utilitzar en una àmplia gamma de plataformes i que inclouen una interfície fàcil d’utilitzar. Per exemple, tens un ordinador Mac i un iPhone mentre que la teva parella té un ordinador portàtil Windows i un dispositiu Android? Què passa amb els vostres fills? Poden tenir un dispositiu mòbil diferent funcionant en diverses plataformes? Cap problema! PC Protect pot protegir iPads, iPhones, Windows, Mac OS, tauletes Android i dispositius mòbils Android.

La interfície en si és fàcil d’utilitzar i navegar. Presenta un tauler de control negre i botons clars i audaços. És fàcil canviar entre una exploració ràpida i una exploració completa i, si has configurat una exploració automàtica, pots relaxar-te mentre l’antivirus treballa en segon pla.

Nombre de Llicències i Detalls dels Paquets

Actualment, hi ha tres paquets entre els que triar i tots tenen una garantia de devolució de 30 dies. Pots obtenir el paquet Essential Antivirus amb un 75% de descompte per 24,95 euros (els preus estan subjectes a canvis). Amb totes les inclusions, definitivament obtindràs més que el mínim! Obtingues una Nova Protecció contra Ransomware, Protecció Antivirus en Temps Real, Antivirus, Troians, Adware, Spyware i Malware, i protecció contra les estafes de phishing. A més, inclou un Netejador de Discs, rendiment del PC i Eines d’Optimització, Protecció de Tallafocs Remot, Extensió d’Escut Web i Netejador i Administrador de Navegadors Web.

Paga 15 euros més pel paquet Pro Antivirus i obtindràs tres llicències i dues funcions addicionals: Eines d’Optimització i Rendiment i una Espai de Contrasenya Segura.

El pla Ultimate Antivirus t’ofereix totes les funcions esmentades, a més d’un servei d’atenció al client prioritari 24/7, amb l’Optimitzador i Protecció de Mòbils. També obtindràs 5 llicències, cosa que el converteix en l’elecció perfecta per a tota la família per només 59,95 euros.

Atenció al Client

Aquesta és una àrea que alguns antivirus solen passar per alt. Afortunadament, no és així amb PC Protect. A més de la seva àmplia base de coneixement, que inclou guies de configuració i d’instal•lació, també ofereixen accés al suport de xat en directe. Hem provat aquesta funció i hem pogut contactar amb un expert en qüestió de segons. Tot i que no podem dir que l’experiència sigui la mateixa amb tots els agents, sí podem afirmar que la nostra va ser agradable i directa.

Conclusions

PC Protect és, sens dubte, un rival fort pel que fa a solucions antivirus. Ens agrada que tingui un fort programa de protecció contra el malware i uns quants extres garantits per mantenir la teva experiència de navegació fluida i segura. També ens agrada que pugui detectar i aïllar programes espia i programari maliciós en temps real en tots els dispositius i múltiples plataformes. I, el que és més important, la bona interfície d’usuari i el suport de 24 hores al dia realment el diferencien de la competència.


PC Protect Comparació De Productes

ESSENTIAL ANTIVIRUS
Antivirus en temps real
Actualització de la protecció antivirus i eliminació del programari maliciós, el programari espia (spyware) i els virus en temps real
WebShield avançat
Protecció avançada contra llocs web maliciosos i bloqueja els intents de robar la vostra informació personal.
Protecció anual
Per tal de mantenir els vostres dispositius protegits les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana els 365 dies de l’any, us proporcionem una protecció antivirus contínua i sense complicacions.
30 dies garantits per a la devolució
Estem tan segurs que no voldreu deixar PCProtect, que us retornarem els diners si ho feu. Sense fer preguntes.
Configuració del sistema
Millora del rendiment de l’ordinador i alliberació d’espai al disc.
2 llicències addicionals
Protecció antivirus en temps real per a 3 dispositius en total. Compatible amb Windows, Mac, iOS i Android
VPN de navegació segura
Navegació segura que amaga la vostra adreça IP i xifra les dades de la xarxa
Cercador de fitxers duplicats
Alliberament d’espai al disc.
Netejador de brossa
Neteja del sistema amb seguretat
Elimineu les galetes de seguiment
Tot i que les galetes de seguiment no són directament perjudicials, plantegen problemes de privadesa que podem ajudar a superar.
Dipòsit de contrasenyes
Generació i emmagatzematge de contrasenyes fortes i úniques
Compatible amb Windows, Mac, Android & iOS
Obtenir PC Protect - Protegeix el Teu Ordinador
No et converteixis en víctima d’un frau cibernètic. Protegeix ara la teva privacitat del programari maliciós!
www.pcprotect.com/oferta-especial
Escriu una Ressenya a PC Protect
Comparteix el que penses per ajudar els altres..
Captcha
Obtenir PC Protect - Protegeix el Teu Ordinador
No et converteixis en víctima d’un frau cibernètic. Protegeix ara la teva privacitat del programari maliciós!
www.pcprotect.com/oferta-especial