Top10Antivirus
Intego

Ressenya de Intego

El nostre veredicte: Intego proporciona una protecció molt bona per als usuaris de Mac i PC, que inclou un potent antivirus, a més de bones funcions addicionals, com ara el filtre del control parental i una eina de neteja. Mitjançant el nostre enllaç obtindràs un descompte especial del 50%, cosa que la converteix en la millor opció per als propietaris de Mac, tant en termes de rendiment com de relació qualitat-preu.
Obtenir Intego - Protegeix el Teu Ordinador
No et converteixis en víctima d’un frau cibernètic. Protegeix ara la teva privacitat del programari maliciós!
www.intego.com/oferta-especial/50%-discount

En aquesta ressenya d'Intego Antivirus, estem aprofundint en les funcions i la fiabilitat d'aquest antivirus que originalment es va fer específicament per al sistema operatiu de Mac, però darrerament també s'ha posat a disposició dels usuaris de PC amb Windows.

Circula un mite que els ordinadors Mac no poden tenir virus i que, per tant, no cal instal•lar cap software que els bloquegi. Això no és cert, i aquest mite deixa a milers d’usuaris de Mac vulnerables a tot tipus de virus i programari maliciós que poden posar en perill l’ordinador i tota la informació privada.

Intego és una de les empreses que ha abordat específicament aquest problema amb el seu antivirus, que hem classificat com el millor software antivirus de Mac. Llavors, quines són les característiques tan impressionants d'Intego? Per què és tan apreciat? L’explorem amb més detall a continuació.

Antecedents de l’Empresa

Els usuaris de Macintosh han pogut beneficiar-se del software creat per Intego des de 1997. La marca afirma ser l'única que treballa exclusivament en productes de seguretat per a productes d'Apple. Fins i tot tenen protecció per a iPhone i iPad.

Els programes que fan estan dissenyats per ser inclusius, de manera que puguin ser utilitzats per professionals i experts en seguretat, però també per l'usuari domèstic mitjà.

Intego ha continuat treballant en la seguretat dels seus productes a mesura que Mac ha desenvolupat i assegurat que sempre estan al dia amb els sistemes operatius més recents.

La companyia també ha rebut diversos reconeixements des dels seus orígens.

Guardons i Premis

La companyia ha rebut nombrosos premis i certificacions. Aquests mostren la fiabilitat dels seus productes. Entre els premis obtinguts s’inclouen:

Top Ten Review Award of Excellence 2016
Macworld Editors Choice 2014
AV Comparatives Approved 2016
Mac Informer: Editors Pick 2014

La companyia també ha rebut una sèrie de ressenyes extremadament impressionants, inclosa una de About.com (5 estrelles). El software és ben rebut entre moltes revistes de Mac.

Segons AV-TEST, el laboratori alemany líder en antivirus, Intego té un percentatge de detecció del 100% de malware de macOS.

Funcions de Seguretat

Les funcions de seguretat del software antivirus Intego inclouen protecció contra el malware de Macintosh i PC. Moltes persones utilitzen un sistema operatiu Windows al seu Mac. També pots transmetre virus així que aquesta seguretat extra et pot protegir d’això. Si també utilitzes un PC per separat, poden oferir protecció en associació amb Panda.

Els escaneigs automàtics són una característica excel•lent que implica que els fitxers s’escanegen quan s’obren i queden protegits sempre que s’utilitza el Mac.

L’antivirus també comprova si hi ha actualitzacions, cosa que significa que s’avaluen les noves amenaces i que sempre estàs protegit.

La seva interfície senzilla és un altre gran avantatge i s’adapta a la marca Macintosh. El software funciona de manera eficaç i és molt fàcil d’utilitzar i controlar.

Un tallafoc conscient de la ubicació està dissenyat per protegir el teu Mac quan viatges i utilitzes xarxes noves. També bloqueja les connexions de dispositius no fiables i protegeix el teu punt d'accés mòbil.

Inclou Intego NetBarrier, que és un tallafoc bidireccional que et proporciona funcions antispyware. Et permet saber quan s’obre una nova connexió i et permet bloquejar qualsevol persona que intenti accedir al teu Mac remotament.

Característiques Addicionals

Les bonificacions afegides, com ara notificacions per correu electrònic quan es detecta i s’elimina un virus, també et donen una mica més d’informació sobre el que fa el software i quan estàs amenaçat.

A més d’escanejar l’ordinador i el software, com ara els clients de correu electrònic, qualsevol emmagatzematge extern que estigui connectat al dispositiu també es pot escanejar automàticament, com ara discs durs externs i pen drives.

A més, el programari compta amb:

- Controls parentals amb bloqueig de llocs web i aplicacions
- Protecció de la informació personal sensible
- Cleaner accelera i organitza l’ordinador
- Software de Còpia de Seguretat Personal per a una recuperació ràpida i senzilla en cas que el dispositiu es pengi

Facilitat d’Ús i Rendiment

No podria ser més fàcil d’utilitzar. La senzilla interfície proporciona instruccions clares i moltes opcions diferents. Pots indicar al teu software Intego com fer front a les noves connexions i dispositius nous, quan enviar-te notificacions i en quins dispositius i xarxes confiar. Tot es pot fer amb facilitat, fins i tot si ets un principiant.

Nombre de Llicències i Ofertes de Paquets

Tenim una oferta especial de Intego per als nostres lectors. Això significa que, en lloc del preu estàndard per a una llicència de 39,99 euros a l'any, pots obtenir-la per només 19,90 euros a l'any.

Hi ha descomptes addicionals disponibles si compres una llicència més llarga de dos anys.

L'antivirus Intego també es pot comprar amb llicència per a diversos equips i dispositius. Es poden protegir fins a cinc ordinadors per 33,99 euros anuals, o si busques una llicència de dos anys, només et costarà 62,99 euros (en lloc del preu normal de 134,99 euros). Aquest tipus de paquets són ideals per a petites oficines i llars amb pocs ordinadors i només estan disponibles a través del nostre enllaç.

Atenció al Client

L’atenció al client d’Intego és una altra de les raons per les quals han guanyat tan bona reputació de fiabilitat. El seu lloc web té una base de coneixements excel•lent, cosa que significa que normalment pots trobar la resposta a qualsevol consulta a l’instant en línia.

Si no trobes la resposta a la base de coneixements, també hi ha un fòrum que et permetrà cercar si algú ja ha respost la pregunta que tens o l’ajuda que necessites. Si cap d'aquests mètodes funciona, l'empresa opera un sistema de bitllets d'assistència, cal omplir un senzill formulari al seu lloc web i un membre del seu personal de suport et respondrà.

Conclusions

L’especialització d’Intego en Mac és un gran avantatge. El seu software és intuïtiu i és excepcionalment fàcil d’instal•lar i operar, sigui quin sigui el teu coneixement del sistema operatiu Mac. També s’adapten ràpidament als nous sistemes operatius que tendeix a presentar Apple.

El 2020 Intego va llançar la versió per a PC del seu software, de manera que ja no es limita als usuaris de Mac.

La facilitat d’ús, però, no és el seu principal avantatge. Necessites seguretat i saber que, sigui la manera que sigui en la que utilitzes l’ordinador, aquest no és susceptible a programari maliciós. Amb una protecció completa i fiable, el premiat software d’Intego ha estat nomenat el millor antivirus per a mac del nostre lloc web.
Obtenir Intego - Protegeix el Teu Ordinador
No et converteixis en víctima d’un frau cibernètic. Protegeix ara la teva privacitat del programari maliciós!
www.intego.com/oferta-especial/50%-discount
Escriu una Ressenya a Intego
Comparteix el que penses per ajudar els altres..
Captcha
Obtenir Intego - Protegeix el Teu Ordinador
No et converteixis en víctima d’un frau cibernètic. Protegeix ara la teva privacitat del programari maliciós!
www.intego.com/oferta-especial/50%-discount