Top10Antivirus
Divulgació de l'Anunciant
Panda

Ressenya de Panda

9,3
MOLT BO
El nostre veredicte: Altres programes et fan pagar més per una VPN. Panda Security inclou una VPN bàsica per a tothom. Aquest simple motiu el converteix en un paquet d’antivirus que val la pena considerar.
Obtenir Panda - Protegeix el Teu Ordinador
No et converteixis en víctima d’un frau cibernètic. Protegeix ara la teva privacitat del programari maliciós!
www.pandasecurity.com/oferta-especial

Antecedents de l’Empresa

Panda Security es va fundar el 1990 a Madrid, Espanya. El 2005 va ser classificat com el quart proveïdor d’antivirus més gran del món. Tenen filials als Estats Units i el Regne Unit, així com franquícies a 44 països. Al 2009, la filial nord-americana va traslladar la seva seu a Orlando, Florida. Actualment, l’empresa dóna feina a aproximadament 450 persones i té uns ingressos anuals estimats de 66,1 milions de euros.

Guardons i Premis

Panda Security acumula constantment els premis i trofeus de l’Editor’s Choice. Alguns premis anteriors notables inclouen múltiples proves Real-World Protection de AV-Comparatives per a Panda Antivirus. Altres premis inclouen un premi Editor’s Choice de PCMag, també per a Panda Antivirus.

I, per cert, si cerques una solució per a la teva empresa, Panda és el clar guanyador amb el seu programari Adaptive Defense. IT Pro, classificat com un dels llocs web tecnològics més influents del Regne Unit, va donar una ressenya de cinc estrelles a Panda Adaptive al setembre de 2018.

Funcions de Seguretat

Per una família mitja, en la meva opinió, Panda Dome Advanced és probablement el millor paquet. Inclou antivirus, protecció wi-fi, un tallafoc personal, a més de protecció contra el ransomware i tot tipus de virus. A més, també ofereix controls parentals.

Segons una ressenya de PCWorld, la protecció Wi-Fi Panda et permet veure què passa amb la teva xarxa en un cop d'ull. Tot i que la seva interfície d’usuari pot ser no del tot intuïtiva, el nivell de seguretat que s’obté al router és immediat i útil. Si el mode de connexió del teu router no és prou segur, Panda et recomanarà un canvi.

Panda ha rebut uns impressionants resultats de proves d’AV-Comparatives. És important tenir en compte que, tot i que aquestes proves es basen en el programa antivirus gratuït de Panda, tot i això, s’utilitzen els mateixos components als paquets de nivell superior. En la seva prova més recent, Panda va bloquejar el 100% dels exemples utilitzats en la Real-World Protection i el 99,99% dels exemples de programari maliciós amb què es va provar.

No hi ha dubte. Són resultats impressionants.

Característiques Addicionals

Des de la versió gratuïta fins a la premium, Panda Security té un excel•lent conjunt de funcions. Funcions fàcils d’implementar que t’ofereixen una seguretat completa en un software lleuger que no et frenarà la velocitat del teu dispositiu. Tot i que és limitada, la versió gratuïta destaca per les funcions que realitza.

Els seus paquets premium van des d’un paquet Essential fins a un paquet Premium. El paquet Essential inclou tallafocs i protecció Wi-Fi. A continuació, està el paquet de protecció Adnvanced que també inclou protecció contra el ransomware i tots els virus, així com controls parentals. El seu paquet complet, que és la següent millora de nivell, afegeix protecció de dades i un gestor de contrasenyes; mentre que el millor paquet, el Premium, afegeix una VPN premium i completa.

Facilitat d’Ús i Rendiment

Panda té una bona UI (interfície d’usuari) que és igual a tots els dispositius. És fàcil d’utilitzar i de navegar. Un altre avantatge és que tots els programes de Panda són lleugers, és a dir, que no utilitzaran els processos del sistema ni frenaran altres programes oberts.

Nombre de Llicències i Detalls dels Paquets

L’Antivirus per a Windows consta de quatre nivells diferents de protecció, mentre que l’Antivirus per a Mac consta de dos nivells de protecció.

La versió per a Windows té Panda Dome Essential, Panda Dome Advanced, Panda Dome Complete i, finalment, Panda Dome Premium. Si ets usuari de Mac, les teves opcions són Essential o Premium.

Tingues en compte que tots inclouen proves gratuïtes, de manera que pots provar-lo abans de prendre la decisió de comprar.

Panda Security ofereix una increïble gamma de funcions. Si passes molt de temps navegant, descarregant o qualsevol altra cosa en línia, aquestes funcions seran, en última instància, una bona oferta per a tu.

Atenció al Client

Per a aquells que busquen un antivirus amb un suport excepcional, no busquis més enllà de Panda Security. L’assistència estàndard s’ofereix per telèfon de dilluns a divendres de 8:00 a 17:00 i, per a aquells que tinguin un paquet premium, s’ofereix assistència telefònica 24/7. El suport web i el correu electrònic també estan disponibles; i Panda és una de les organitzacions més ben classificades en termes de suport en el negoci dels antivirus.

Conclusions

Fins i tot, el paquet antivirus gratuït que Panda ofereix dona una protecció excepcional. Per tant, és lògic que els paquets premium ofereixin molt més. I, tot i que el software premium no és barat, i això és indiscutible, val la pena pagar aquest preu. Quan es tracta de software antivirus, a Panda saben el què es fan.


Panda Comparació De Productes

ESSENTIAL
ADVANCED
COMPLETE
PREMIUM
Protecció antivirus amb tallafocs
Protecció antivirus en temps real per a dispositius Mac i Android
VPN gratuïta: limitada a 150 MB / dia
Protecció de la xarxa WiFi dels pirates informàtics i dels veïns indiscrets
Escanejat de dispositius USB / externs i protecció de qualsevol tipus d’amenaces
Control parental
Protecció de la identitat per a seguretat en línia durant la navegació, en compres, i banca online
Protecció contra Cibersegrestament de dades (ransomware) i protecció avançada contra amenaces
Data Shield: xifra les teves dades confidencials
Gestor de contrasenyes
Eina de neteja
VPN prèmium il·limitada
Suport tècnic Premium il·limitat 24/7
Obtenir Panda - Protegeix el Teu Ordinador
No et converteixis en víctima d’un frau cibernètic. Protegeix ara la teva privacitat del programari maliciós!
www.pandasecurity.com/oferta-especial
Escriu una Ressenya a Panda
Comparteix el que penses per ajudar els altres..
Captcha
Panda Ressenyes Dels Usuaris
  • “Fa el que hauria de fer. Fa el que hauria de fer impecablement. Senzill i fàcil d’utilitzar.“
  • “És genial! Tenia tres virus actius al mateix temps. Només va caldre prémer un botó i ja no hi havia cap virus actiu.“
  • “El tinc a tots els meus dispositius, això ho hauria de dir tot.“
  • “Molt i molt bo.“
Obtenir Panda - Protegeix el Teu Ordinador
No et converteixis en víctima d’un frau cibernètic. Protegeix ara la teva privacitat del programari maliciós!
www.pandasecurity.com/oferta-especial