Top10Antivirus
Divulgació de l'Anunciant

Ressenya de BullGuard

-
Oferta No Disponible
El nostre veredicte: Sempre hi haurà noves amenaces i forats de seguretat a la xarxa. Tria un paquet antivirus que estigui actualitzat i que continuï desenvolupant-se en la lluita per mantenir-te segur, com Bullguard.
Obtenir TotalAV - Protegeix el Teu Ordinador
No et converteixis en víctima d’un frau cibernètic. Protegeix ara la teva privacitat del programari maliciós!
www.totalav.com/oferta-especial

Antecedents de l'Empresa

BullGuard va ser fundat el 2002 a Copenhaguen per Morten Lund i Theis Sondergaard. Actualment tenen la seu central a Londres i tenen al voltant de 100 empleats a oficines de tot Europa.

Al novembre de 2018, BullGuard va anunciar una associació amb NordVPN, un dels serveis VPN més fiables del món. L’objectiu d’aquesta associació és crear una solució global de ciberseguretat per al mercat de consum actual. Malauradament, sembla que no hi ha plans per integrar-lo al seu paquet de Seguretat d’Internet existent. Es ven de manera independent.

Guardons i Premis

BullGuard guanya premis constantment d’autoritats industrials independents pels seus paquets antivirus. Mes rere mes, AV-TEST ha atorgat al paquet de Seguretat d’Internet el Premi de Producte Top. AV Comparatives va donar certificats Avançats de rendiment, eliminació i rendiment de programari maliciós diverses vegades el 2018, i el premi de rendiment Advanced+. També s’han endut el Premi al Millor Software de Seguretat de Tech for Techs

El paquet Premium Protection de BullGuard també és digne de premis. Va guanyar diversos premis el 2018 de AV-Comparatives, inclòs el seu prestigiós Premi Gold per a la protecció contra programari maliciós.

Funcions de Seguretat

Si estàs buscant un antivirus segur i complet, no cal que busquis més enllà de BullGuard. La versió d’entrada ja és un programa excel·lent que ofereix antimalware, anti-ransomware, navegació segura i Game Booster. L’escàner de vulnerabilitat de Bullguard, que també s’inclou al paquet d’entrada, ha obtingut uns resultats excel•lents en les proves de laboratori.

Amb el paquet de Seguretat d’Internet, que inclou el tallafoc que li falta al paquet d’entrada, obtens un programa complet, a un preu raonable.

En general, BullGuard continua rebent les màximes qualificacions de protecció, rendiment i usabilitat en proves realitzades per AV-Test.

Característiques Addicionals

La versió d’entrada inclou Game Booster. Com el seu nom indica, això pot resultar atractiu per als jugadors. BullGuard és l’únic antivirus que té aquesta característica. Ofereix als jugadors protecció contra programari maliciós treballant amb els processadors bàsics de l’ordinador, reordenant les aplicacions obertes a altres nuclis, deixant el joc lliure de pics i baixades de velocitat.

Altres característiques destacables del paquet de Seguretat d’Internet inclouen controls parentals i una còpia de seguretat integrada al núvol.

Facilitat d'Ús i Rendiment

AV-Tests li ha donat a BullGuard una gran nota de rendiment i usabilitat, dos factors que afecten la velocitat del teu sistema. Pots estar segur que BullGuard no frenarà el que fas. S’executa de manera eficient en segon pla i et mantindrà segur.

Si ets prens els videojocs seriosament, no hi ha cap altra opció, ja que BullGuard ha incorporat serveis específics per a aquest segment de mercat, independentment del paquet que utilitzis. Els jugadors són molt sensibles als problemes de rendiment a l’ordinador i a qualsevol cosa que pugui afectar-los. Sovint, els programes com els antivirus poden consumir una gran quantitat de recursos del sistema. Amb BullGuard no és així, ja que està dissenyat pensant en els jugadors.

Nombre de Llicències i Detalls dels Paquets

BullGuard té 3 paquets de protecció diferents, començant per Antivirus el paquet de nivell inicial, el paquet de Seguretat a Internet de nivell mig i, finalment, el paquet de Protecció Premium.

Atenció al Client

Depenent de l’idioma que parlis, BullGuard ofereix assistència per correu electrònic les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Però això es limita a l’ajuda de suport en anglès i romanès. I, de nou, només és correu electrònic. Per a aquells que parlen francès, xinès, danès, holandès, alemany o suec, l'opció de correu electrònic està limitada de les 9.00 a les 17.00 CET.

Tenen disponibles extenses Guies de Productes, així com un centre d’ajuda on es poden fer cerques amb algunes preguntes freqüents.

Per últim, BullGuard també gestiona un fòrum d’usuaris força concorregut anomenat BullGuard Zone. Els clients o jugadors poden publicar preguntes o dubtes i obtenir respostes dels seus companys o del personal d'assistència de BullGuard.

Conclusions

No et diré que aquest és el millor antivirus del mercat, perquè no ho és. Francament, diria que no existeix el millor antivirus, perquè cada usuari i cada llar tindran necessitats específiques i diferents.

Com hem assenyalat, si ets un jugador, aquesta és clarament la millor opció per a tu. Si no ho ets, i busques un antivirus relativament econòmic (en comparació amb alguns dels seus competidors), seguiria recomanant BullGuard. Dit això, probablement em passaria als paquets de nivell mig o Premium, perquè l'increment relativament petit del preu afegeix un munt de funcions útils.


BullGuard Comparació De Productes

Antivirus
Internet Security
Premium Protection
1 Any / 1 PC
1 Any / Varis dispositius
1 Any / Varis dispositius
Antivirus
Anti-suplantació (Anti-phishing)
Anti-Malware
Anti-cibersegrestament de dades (anti-ransomware)
Aprenentatge automàtic avançat
Motor de comportament
Escàner de vulnerabilitat
Accelerador de Jocs (Game Booster)
Navegador segur
Tallafocs
Control parental
Còpia de seguretat integrada al núvol
PC Tune Up
Escàner de xarxa domèstica
Protecció per a Android
Protecció per a macOS
Protecció d'identitat completa
Actualitzacions automàtiques gratuïtes
Assistència gratuïta de xat en directe les 24 hores, els 7 dies de la setmana
Obtenir TotalAV - Protegeix el Teu Ordinador
No et converteixis en víctima d’un frau cibernètic. Protegeix ara la teva privacitat del programari maliciós!
www.totalav.com/oferta-especial
Escriu una Ressenya a BullGuard
Comparteix el que penses per ajudar els altres..
Captcha
BullGuard Ressenyes Dels Usuaris
  • “Descarrega’l!! Un software fantàstic i utilitzar-lo és tan fàcil com 1, 2, 3!! Detecta virus en un tres i no res! Tal com ho veig, el millor software!“
  • “Satisfet. Després de la meva bona experiència amb Bullguard, també l’he instal·lat al mòbil.“
  • “Totalment bo, els nens podrien utilitzar-lo, és molt fàcil d’utilitzar. Al principi, va trobar i destruir 3 virus maliciosos.“
  • “Un software fantàstic. Fa anys que utilitzo aquest software i mai he tingut cap problema. Elogis i agraïments. Manteniu la bona feina!“
  • “Aquest programa és realment increïble: el recomanaria.“
Obtenir TotalAV - Protegeix el Teu Ordinador
No et converteixis en víctima d’un frau cibernètic. Protegeix ara la teva privacitat del programari maliciós!
www.totalav.com/oferta-especial