Top10Antivirus
Divulgació de l'Anunciant

Ressenya de Heimdal

-
Oferta No Disponible
El nostre veredicte: El mercat dels antivirus té moltes solucions de seguretat potents, i la majoria tenen un preu ponderat. Tot i que Thor Pro de Heimdal Security no és el "paquet de seguretat més avançat que existeix", disposa d’una supervisió de xarxa competent i un excel·lent suport del sistema el fan en una bona opció.
Obtenir TotalAV - Protegeix el Teu Ordinador
No et converteixis en víctima d’un frau cibernètic. Protegeix ara la teva privacitat del programari maliciós!
www.totalav.com/oferta-especial

Sobre la Companyia
Heimdal Security és una empresa danesa fundada el 2011. La companyia és fidel a les seves arrels i ha relacionat els seus productes amb la llegendària figura nòrdica: Thor.

Tot i que Heimdal és una empresa jove en comparació amb altres noms de la indústria de la seguretat; està escalant gradualment fins al cim. L’empresa està decidida a desenvolupar noves tecnologies per protegir els seus usuaris contra violacions de seguretat i amenaces cibernètiques.

Èxits i Premis

Des de la seva creació el 2011, la companyia ha estat l’escut contra innombrables atacs cibercriminals i amenaces contra la seguretat de dades. La seva estimada clientela arriba a més de 600.000 usuaris i 5.000 empreses. A causa del seu excel•lent servei, els darrers anys han estat reconeguts amb premis internacionals.

• Heimdal Antivirus va guanyar el "Blog de Seguretat Més Educatiu" al 2016.
• Al 2017, l’antivirus va ser nominat a "Solució Antivirus de l'Any".
• Als Computing Security Awards 2018, l’empresa va ser coronada com a guanyadora de la categoria “Solució Anti-malware de l’Any”.

Funcions de Seguretat

Thor Premium és un dels sistemes de control de les amenaces més avançats i bloqueja totes les amenaces externes. Tot i això, no té la capacitat d’eliminar pel seu compte totes les amenaces que existeixen. Tot i això, la detecció d’amenaces de nova generació de Heimdal és una característica digna de tenir per a qualsevol usuari.

El "DarkLayer Guard" és una funció de tallafocs completa que ofereix protecció bidireccional en temps real. La funció bloqueja la transmissió de tots els paquets DNS, HTTP i HTTPS en el moment en que es consideren sospitosos.

La "X-Ploit Resilience" s’assegura que no quedin vulnerabilitats sense tapar al sistema. Així, el sistema està protegit contra amenaces de seguretat com ara atacs de zero-díes, redireccions de trànsit i filtracions de dades.

L’antivirus també manté una comprovació de la comunicació entre el dispositiu i la infraestructura que impedeix que els virus ataquin processos a nivell profund del sistema. Aquesta característica de Vector Detection utilitza la detecció de segona generació per protegir el firmware del sistema.

Característiques Adicionals

Thor premium Home inclou complements que milloren les funcions generals del software.

L’actualització automàtica juntament amb les correccions instantànies del programari garanteixen que aquest estigui actualitzat. L'eina TTPC permet als usuaris inspeccionar quins processos ha bloquejat l'antivirus i alliberar-los si és adequat.

El software té cura de les vulnerabilitats a través de múltiples capes de protecció. Les capes de seguretat com Anti-Ransomware, Anti-Malware i Anti-Scam protegeixen l'usuari d'una sèrie d'amenaces cibernètiques. Heimdal també inclou una funció de protecció web que és essencial per bloquejar llocs web maliciosos.

Nombre de Llicències i Productes

La base de productes de l’empresa és diversa i cobreix tant els usuaris nacionals com la clientela de l’àmbit empresarial. Ha llançat una versió gratuïta perquè els seus clients es facin una idea del seu producte.

Cada consumidor té necessitats diferents i l’empresa ofereix preus definits per als clients que treballen des de casa. Hi ha una gamma diversa de paquets i productes entre els quals els usuaris poden triar segons les seves necessitats. A més, per comoditat, la companyia ofereix una prova de devolució de diners de 30 dies.

Thor Vigilance Home: Thor Vigilance Home té un tallafoc fort però li manquen algunes funcions d’antivirus. La seva funcionalitat està dissenyada al voltant de la protecció reactiva i té funcions premium com ara inspecció de sandbox i portes posteriors. El producte cobreix tres dispositius per només 29,98 euros i és vàlid durant tot un any.

Thor Foresight Home: Thor Foresight home és una solució antivirus que no té les funcions clau d’un tallafoc. Es basa en un mecanisme de protecció proactiva que s’executa en segon pla i que manté el sistema net. El producte té un preu de 34,98 euros per a tres dispositius i és vàlid durant un any.

Thor Premium Home: Thor Premium Home és el producte exclusiu de la línia basada en la llar. El producte combina mecanismes de protecció proactius i reactius per trobar una solució completa. El producte té un preu de 34,98 euros i pot ser utilitzat en tres dispositius durant un any. Com que té el mateix preu que el paquet Foresight, és clar que aquesta és la millor opció.

Facilitat d'Ús

Els productes antivirus Heimdal són senzills de configurar i fàcils d’utilitzar. Tot el que has de fer és descarregar un fitxer d’instal•lació del lloc web i permetre que s’iniciï una actualització de definicions. Tan bon punt s’instal•la, llança una eina anomenada “Heimdal Agent” al tauler principal.

Els usuaris poden triar entre tres versions per obtenir una interfície d'usuari que els agradi. Els usuaris també poden obtenir informació general sobre els informes de salut del sistema des del tauler. El software té un conjunt de funcions limitat però centrat, que li permet tenir una interfície neta.

Atenció al Client

L’assistència al client és potser la característica més poc valorada de qualsevol producte. En el cas de Heimdal, és un dels components més forts. Tot i que l’antivirus no té cap secció d’assistència a l’aplicació, al seu lloc web hi ha un increïble “Centre d’Educació”.

Les seccions de preguntes freqüents i assistència del lloc web contenen documentació completa. A més, es detallen problemes coneguts, noves tècniques de seguretat i totes les darreres actualitzacions del món de la ciberseguretat per a la comoditat dels usuaris.

L’empresa també ofereix un sistema d’alerta per correu electrònic exprés, on un usuari pot informar sobre problema que ha trobat. Representants amb experiència responen a aquestes alertes i estan disponibles per als clients tot el dia.

Conclusions

Tot i que Heimdal Antivirus no és una suite de seguretat completa; les seves característiques premium Thor eliminen la majoria de les amenaces de ciberseguretat mitjançant la detecció de malware de segona generació i un estricte seguiment de baix impacte.


Heimdal Comparació De Productes

Thor Vigilance
Thor Foresight
Thor Premium
Antivirus de nova generació
Prevenció de les amenaces
Protecció completa
Totes les ofertes estan disponibles per a un màxim de 3 anys i fins a 10 dispositius
Totes les ofertes estan disponibles per a un màxim de 3 anys i fins a 10 dispositius
Totes les ofertes estan disponibles per a un màxim de 3 anys i 10 dispositius
* MAC: només el mòdul de filtratge de trànsit, Foresight, està disponible per a MAC OS
* MAC: només el mòdul de filtratge del trànsit, Foresight, està disponible per a MAC OS
* MAC: només el mòdul de filtratge del trànsit, Foresight, està disponible per a MAC OS
30 dies garantits per a la devolució
Assistència VIP 24/7 gratuïta
Lliurament instantani per correu electrònic
Prevenció única de les amenaces dels virus, programes espia (spyware) i APT més avançats
Detecció i bloqueig de programari maliciós únic basat en el trànsit ABANS que arribi al vostre PC
Protecció multicapa, alimentada per IA
Protegeix la vostra navegació web
Assegura la vostra banca i pagaments en línia
Protecció contra la suplantació d'identitat (Anti-phishing)
Evita que els ciberdelinqüents extreguin dades personals
Bloqueja la fuga de dades
Actualització automàtica de les per tancar forats de seguretat al PC
Instal·lació del programari de preferència de forma segura i còmoda
Integració de tallafocs
Antivirus de nova generació
* Signatura local / Escaneig basat en fitxers
* Escaneig al núvol en temps real
* Inspecció Sandbox i Backdoor
* Escaneig basat en processos / comportament
Instal·lació lleugera i rendiment suau
Molt fàcil d'utilitzar
Obtenir TotalAV - Protegeix el Teu Ordinador
No et converteixis en víctima d’un frau cibernètic. Protegeix ara la teva privacitat del programari maliciós!
www.totalav.com/oferta-especial
Escriu una Ressenya a Heimdal
Comparteix el que penses per ajudar els altres..
Captcha
Heimdal Ressenyes Dels Usuaris
  • “Fa més d’un any que utilitzo Heimdal Pro. De fet, el vaig comprar a causa del programari maliciós per ajudar una mica a Norton (que no és massa competent en aquest tema). Amb el pas del temps, he après que l'eina d'actualització automàtica també és força pràctica. Tot plegat, un programa molt bo i sòlid.“
  • “De vegades es bloquegen llocs web que sé que són segurs. Però és millor tenir un filtre massa estricte que el contrari... El servei d'assistència va respondre en un termini de 24 hores de manera molt satisfactòria i detallada.“
  • “El software antivirus per si sol no és suficient, això es va fer evident al meu PC fa un temps. El programari maliciós va bloquejar el meu sistema sense que el software antivirus donés una alarma, Heimdal probablement ho podria haver evitat.“
  • “Al principi, em va agradar l'eina fins que vaig descobrir que sovint descarregava versions incorrectes del software que controla i els instal•la. A més, aquesta eina bloqueja el lloc web del meu proveïdor de correu electrònic, que està net. És per això que vaig fer una prova de comprovació utilitzant l’escàner d’URL de VirusTotal i cap eina va provocar una alarma! Seria fantàstic que poguéssiu indicar l’idioma de la versió del software que es mira, per evitar que es descarregui i s’instal•li sempre una versió incorrecta. A més, hi hauria d’haver una llista blanca per als llocs web. PD: Estic fent servir la versió pro que estava disponible com a descàrrega gratuïta en un lloc web que oferia regals fa un temps.“
  • “Fàcil d’utilitzar. També protegeix contra les barres d’eines del navegador.“
Obtenir TotalAV - Protegeix el Teu Ordinador
No et converteixis en víctima d’un frau cibernètic. Protegeix ara la teva privacitat del programari maliciós!
www.totalav.com/oferta-especial