Top10Antivirus

Exempció de responsabilitat

Responsabilitat del Contingut

El contingut de les nostres pàgines es va crear amb molta cura. Tot i això, no podem garantir la precisió, exhaustivitat i actualitat dels continguts. Com a proveïdor de serveis, som responsables dels nostres propis continguts en aquest lloc segons les lleis generals. No obstant això, no estem obligats a controlar la informació transmesa o emmagatzemada de tercers ni a investigar circumstàncies que indiquin una activitat il•legal. Les obligacions d’eliminar o bloquejar l’ús d’informació segons la legislació general no es veuen afectades. No obstant això, la responsabilitat en aquest sentit només és possible des del moment en què es coneix una infracció específica. Després de notificar les infraccions pertinents, eliminarem aquest contingut immediatament.

Responsabilitat per enllaços externs

Les nostres ofertes contenen enllaços a llocs web externs de tercers, en els continguts dels quals no tenim cap influència. Per tant, no podem assumir cap responsabilitat per aquests continguts externs. El contingut de les pàgines enllaçades sempre és responsabilitat del respectiu proveïdor o operador de les pàgines. Les pàgines enllaçades es van comprovar en el moment de l'enllaçat per si hi havia possibles infraccions legals. El contingut il•legal no es va reconeixer en el moment de l'enllaçat. No obstant això, un control permanent del contingut de les pàgines enllaçades no és raonable sense proves concretes de violació de la llei. Si rebem una notificació sobre aquestes infraccions, eliminarem aquests enllaços immediatament.

Drets d’autor

El contingut i les obres d’aquestes pàgines creades pels operadors del lloc web estan subjectes a la llei de drets d’autor del Regne Unit. La duplicació, processament, distribució i qualsevol tipus d’explotació fora dels límits dels drets d’autor requereixen el consentiment per escrit del seu autor o creador. Les descàrregues i còpies d’aquest lloc web són només per a ús privat i no comercial. En cas que l’operador no hagi creat els continguts en aquest lloc web, es consideren els drets d’autor de tercers. En particular, els continguts de tercers es marquen com a tals. Si encara ets coneixedor d’una infracció dels drets d’autor, et demanem que ens ho notifiquis. Després de notificar les infraccions, eliminarem aquest contingut immediatament.