Top10Antivirus

Termes i Condicions d’Ús

Top10antivirus.cat proporciona als usuaris informació i eines per entendre millor els diferents productes de software. Els llocs web de Top10antivirus.cat (col•lectivament “lloc web") són obres protegides per drets d'autor de Top10antivirus.cat. Oferim als usuaris accés a aquest lloc web sempre que acceptin tots els termes i condicions dús (col•lectivament, "Termes") sense modificacions.

Acceptació dels Termes

En utilitzar aquest lloc web, acceptes estar obligat pels termes i totes les lleis aplicables i ser responsable del compliment de les lleis locals aplicables. Si no estàs d'acord amb aquests termes, no has d'utilitzar el lloc web. Els materials continguts en aquest lloc web estan protegits per les lleis aplicables sobre drets d'autor i marques comercials.

Llicència d'Usuari

El contingut del lloc web Top10antivirus.cat és només per a ús personal i individual, i no amb finalitats comercials o externes. En virtut d’aquesta Llicència d’Ús Limitat, els Usuaris no poden modificar ni copiar els Materials, utilitzar-los amb finalitats comercials o per a cap reproducció pública (comercial o no comercial), intentar descompilar o realitzar enginyeria inversa del Software o dels Serveis continguts en el lloc web Top10antivirus.cat per copiar contingut amb drets d’autor o d’altres continguts, per transferir contingut a una altra persona o a un altre servidor. Aquesta llicència finalitza automàticament si els usuaris infringeixen alguna d’aquestes restriccions i pot ser interrompuda en qualsevol moment per Top10antivirus.cat i ser cancel•lada. En finalitzar la visualització d’aquests materials per part dels usuaris o en finalitzar aquesta llicència, els usuaris hauran de destruir el contingut descarregat que posseeixin, ja sigui en format electrònic o imprès.

Exempció de Responsabilitat

El material del lloc web proporcionat per Top10antivirus.cat es proporciona tal i com es veu. No oferim cap garantia, expressa o implícita, i per això renunciem a totes les altres garanties, incloses, sense limitacions, garanties implícites o condicions de comercialització, no infracció, drets de propietat intel•lectual o qualsevol altra cosa. A més, Top10antivirus.cat no ofereix cap representació ni garantia en quant a la precisió, els resultats probables o la fiabilitat de l’ús del contingut al seu lloc d’Internet o relacionat amb el seu lloc d’Internet o amb qualsevol dels llocs web enllaçats a aquest lloc web.

El contingut del lloc web, com ara textos, gràfics, imatges, informació subministrada pels llicenciadors Top10antivirus.cat i altres continguts disponibles al lloc web Top10antivirus.cat, inclòs qualsevol servei ("contingut"), només tenen finalitats informatives. Els usuaris haurien de llegir atentament tota la informació proporcionada pels fabricants dels productes, ja sigui en línia o a les etiquetes o envasos reals del producte. Tot i que fem esforços raonables per actualitzar la informació del lloc web, no fem cap representació ni garantia, expressa o implícita, que el contingut del lloc web sigui precís, complet o actual. Top10antivirus.cat és un lloc web de comparació i revisió basat en publicitat. Per poder oferir aquest lloc de forma gratuïta a tothom, utilitzem enllaços que ens permeten cobrar una tarifa de derivació des dels nostres llocs web d’antivirus associats. L'ordre i la classificació dels socis d’antivirus al nostre gràfic de comparació poden estar afectats per factors comercials, així com per la seva popularitat, les conversions i les dades de rendiment. Les nostres valoracions, ordre i classificació poden canviar de tant en tant.

La Nostra Responsabilitat Per Pèrdues o Danys

L’ús d’aquest lloc web i els seus serveis corre a compte i risc de l’usuari. En cap cas, Top10antivirus.cat ni els seus proveïdors es fan responsables dels danys (inclosa la pèrdua o pèrdua de dades o la interrupció del negoci). No ens fem responsables en cap cas del contingut resultant de l’ús dels nostres llocs web, fins i tot si Top10antivirus.cat o algun dels representants autoritzats de Top10antivirus.cat ha estat informat verbalment o per escrit sobre la possibilitat d’aquest dany.

Compensació

Els usuaris es comprometen a indemnitzar-nos, defensar-nos i excloure’ns de totes les pèrdues, despeses, danys i costos, inclosos els honoraris raonables de l’advocat, derivats de la violació per part de l’Usuari d’aquests Termes i Condicions d’Ús i/o l’ús del Lloc Web per part de l’Usuari i a indemnitzar-nos de tots els danys i perjudicis.

Revisions / errors

El contingut del lloc web Top10antivirus.cat pot incloure errors tècnics, tipogràfics o fotogràfics. Top10antivirus.cat no assumeix cap responsabilitat per la precisió, integritat o actualitat del material del seu lloc web. Top10antivirus.cat pot fer canvis en el contingut del seu lloc web en qualsevol moment sense previ avís. No obstant això, Top10antivirus.cat no garanteix actualitzar aquest contingut regularment.

Enllaços a Proveïdors Externs

Top10antivirus.cat no ha provat tots els llocs web enllaçats per aquest lloc web i no es fa responsable del contingut d’aquests llocs web enllaçats. La inclusió d’un enllaç no significa que Top10antivirus.cat aprovi el lloc web. L’ús d’aquest enllaç al lloc web corre a compte i risc de l’usuari.

Canvis a Aquests Termes

Top10antivirus.cat pot revisar aquests Termes i Condicions d’Ús en qualsevol moment sense previ avís. En utilitzar aquest lloc web, els usuaris accepten estar obligats a l’última versió d’aquestes Termes i Condicions d’Ús.

Llei Aplicable

Qualsevol reclamació respecte al lloc web Top10antivirus.cat està subjecta a les lleis del Regne Unit, independentment dels conflictes de lleis amb un país usuari. Llevat que s’estableixi el contrari, totes les disputes derivades directament o indirectament dels Termes i Condicions d’Ús o del lloc web o relacionades amb elles, es resoldran únicament als tribunals del Regne Unit. Els usuaris consenten irrevocablement aquesta jurisdicció i la jurisdicció exclusiva d’aquest tribunal en tal controvèrsia.

Preguntes

Si tens algun dubte sobre aquests Termes i Condicions d’Ús, envia el missatge “hola” (a) top10antivirus.cat.