Top10Antivirus

Com fem ressenyes dels millors programes antivirus


És important comprar el millor software antivirus per a les teves necessitats.

Per tant, volem ser 100% transparents sobre com fem proves i ressenyes i quins mètodes hem utilitzat per seleccionar els millors programes antivirus per al 2024.

Utilitzem 5 factors diferents per crear una puntuació global i decidir quin software antivirus entra a la nostra llista Top 10, que inclou els 10 millors. Tots aquests cinc factors hi contribueixen, però no tots són igual d’importants.

Per tant, el pes del resultat final varia segons els factors que hem provat.

Aquests són els cinc factors principals i el seu pes relatiu en el nostre procés de proves:

1. Protecció contra virus: El més important, amb un pes del 40%, és la qualitat de la protecció contra virus.

2. Rendiment: També és vital com afecta el software antivirus als recursos del teu equip. Vam donar a aquest factor un pes del 20% a la nostra puntuació global.

3. Funcions addicionals i compatibilitat de dispositius: Això inclou funcions com VPN, gestors de contrasenyes, neteja de PC, seguretat familiar i molt més. Vam donar a aquest factor un pes del 20% a la nostra puntuació global.

4. Relació qualitat-preu: Sobretot, com passa amb tot a la vida, obtens el que pagues. La majoria de programes antivirus tenen un preu similar, de manera que vam donar a aquest factor un pes del 10%.

5. Ressenyes dels usuaris: Tot i que són importants, sovint poden ser enganyoses, ja que tots manipulem i entenem la tecnologia de manera diferent. Vam donar-li un pes del 10% sobre la nostra puntuació global.

Vam agafar la informació sobre la protecció i el rendiment dels virus de AV-Test i AV-Comparatives, els dos laboratoris internacionals líders en les proves de software antivirus.

Per decidir una puntuació per a funcions addicionals, compatibilitat del dispositiu i relació qualitat-preu, vam analitzar les ofertes de tots els diferents proveïdors de software antivirus que vam provar. Aquesta informació es pren directament de la font.

La informació de les ressenyes d’usuaris prové de TrustPilot, Google Play Store i les nostres ressenyes d’usuaris.