Top10Antivirus
Divulgació de l'Anunciant
Norton

Ressenya de Norton

9,5
Genial
El nostre veredicte: Norton antivirus és pioner en la indústria i 39 vegades guanyador del premi Editors Choice de PCMag.com. Les funcions de control parental són incomparables
Obtenir Norton - Protegeix el Teu Ordinador
No et converteixis en víctima d’un frau cibernètic. Protegeix ara la teva privacitat del programari maliciós!
www.norton.com/oferta-especial

Antecedents de l'Empresa

Norton existeix des del 1990, quan Internet i els ordinadors s'estaven generalitzant i la seguretat dels usuaris era una nova frontera en els negocis. Des de la seva fundació, han ampliat el seu abast des de la seguretat empresarial a la seguretat domèstica, i han continuat sent una força dominant des de la seva entrada al mercat. Avui, se centren en les suites de seguretat adequades tant per a ordinadors domèstics com per a dispositius mòbils.

Guardons i Premis

Norton ha guanyat molts premis. PC Magazine va atorgar a Norton el premi Editor's Choice Award el 2015, que reflecteix una qualitat i usabilitat superiors per als consumidors. De la prova AV, Norton va guanyar un premi a la innovació, també el 2015. En el Top Deu de Ressenyes, Randall Sutherland va donar a Norton un 9,2 sobre 10, citant la seva àmplia protecció i la seva gran facilitat d'ús.

Funcions de Seguretat

El programari de seguretat de Norton és complet.

Norton protegeix principalment l’ordinador amb un Tallafoc Intel•ligent que s’actualitza diàriament amb definicions de virus nous per ajudar a la seguretat del tallafoc i una actualització anual més completa. Aquest tallafoc s’executa constantment i comprova tot el que entra al teu equip. Això es veu millor amb el sistema d’alerta avançat del programari, que fa que aparegui una petita finestra emergent cada vegada que Norton no està segur d’alguna cosa que es prepara per entrar al teu ordinador. D’aquesta manera, et dóna l'opció de bloquejar o permetre paquets de dades entrants.

Norton també analitza automàticament les amenaces dels fitxers adjunts de correu electrònic, així com els enllaços de publicacions o missatges de Facebook. Un escaneig en profunditat sempre està disponible des del centre de seguretat, que et permet iniciar un escaneig total del teu equip. Aquest escaneig pot eliminar els fitxers brossa que fan que l’ordinador s’alenteixi o els virus que ja s’han integrat al dispositiu abans de la instal•lació de Norton.

Alguns paquets de Norton també ofereixen una VPN segura. Aquesta funció emmascara la teva adreça IP real per evitar que els lladres d'identitat o els virus facin un seguiment de la teva activitat i esbrinin detalls sobre la teva vida. Norton també ofereix una funció "Safecam" per evitar que els virus et facin un seguiment mentre fas servir la càmera web. Aquesta és una característica excel•lent que rarament es veu en altres paquets antivirus.

Hi ha diverses empreses de gran confiança que han revisat el rendiment de Norton en proves independents. Des de Dennis Labs, Norton va rebre una qualificació AAA i una precisió del 100% per identificar amenaces virals. A AV-test, un laboratori de proves independent alemany, Norton va rebre altes qualificacions en totes les categories: 6/6 per a protecció, 5,5/6 per a rendiment i 6/6 per a usabilitat.

Característiques Addicionals

Norton proporciona, segons el teu paquet de software, certa quantitat de còpies de seguretat de dades al núvol en cas de fallada del disc dur o robatori del dispositiu.

La protecció amb contrasenya s’inclou a tots els paquets de Norton.

Norton també proporciona Dark Web Monitoring. Aquesta funció analitza la web fosca, que es compon de pàgines web no disponibles públicament cercant la teva informació personal, i t’avisa de possibles robatoris d’identitat.

LifeLock és l'últim paquet de funcions de Norton, que es centra en capacitats superiors de protecció d'identitat. Aquesta funció proporciona monitoratge de la web fosca, control de crèdit, un sistema d'alerta d'identitat per informar-te de possibles robatoris d'identitat i paquets de protecció financera en cas que es perdi la teva informació. Això fa que Norton sigui una opció excel•lent per a aquells que realitzen moltes transaccions en línia.

Les funcions de protecció familiar de Norton són considerades les millors de la indústria per gairebé tots els llocs web de revisió i prova d’antivirus, de manera que, si aquesta funció és important per a tu, tenir Norton com a antivirus és una bona idea.

Facilitat d’Ús i Rendiment

Les aplicacions de Norton es controlen mitjançant un nucli central al qual es pot accedir des del teu escriptori. Aquesta interfície ha estat classificada de manera constant com a molt fàcil d’utilitzar i de disseny intuïtiu.

Se sap que Norton funciona amb certa intensitat en determinats equips a causa del gran nombre de funcions i del seu molt complet Smart Firewall. Aquest tallafoc s’encarrega d’escanejar pràcticament qualsevol cosa que intenti interactuar amb l’ordinador, de manera que el peatge per una protecció total, en aquest cas, és una mica menys de velocitat. McAfee, en canvi, ofereix la mateixa protecció amb un millor rendiment. Tot i això, McAfee no ofereix tantes funcions addicionals ni avantatges de protecció d'identitat.

Norton ha passat constantment proves en què l'objectiu principal era netejar les escombraries en un ordinador i eliminar els virus incrustats. Aquesta minuciositat excepcional es paga amb una càrrega més elevada per als processos del teu ordinador.

Nombre d’Ofertes de Llicències i de Paquets

Norton té quatre paquets principals que inclouen un nombre variable de llicències.

Norton Security Standard: Aquest és el paquet antiviral bàsic de Norton. Conté una llicència per a un PC/Mac o dispositiu mòbil i disposa de les principals funcions i capacitats de seguretat de Norton, inclosos el Smart Firewall, les actualitzacions automàtiques i la particular Promesa de Protecció contra Virus del 100%.

Norton Security Deluxe: Ofereix la mateixa protecció que el paquet estàndard, però per a fins a 5 dispositius (inclosos els telèfons mòbils i/o les tauletes). Aquest paquet ofereix les mateixes funcions de seguretat esmentades anteriorment.

Norton Security Premium: Aquest es un paquet de 10 llicències que inclou totes les funcions descrites pel paquet Security Deluxe, però per a 10 dispositius. També inclou còpies de seguretat automàtiques i 25 GB d’emmagatzematge de dades al núvol i funcions de seguretat familiar en línia de primera qualitat.

Norton Security Deluxe with LifeLock STANDARD: Com el paquet Deluxe, ofereix llicències per a 5 equips o dispositius. A més, reps tot el paquet de funcions de LifeLock: protecció contra robatoris d'identitat durant un any, inclosa la supervisió de la web fosca, el sistema d'alerta d'identitat LifeLock, control de crèdit i protecció financera.

Visita el lloc web de Norton a través del nostre enllaç per obtenir més informació sobre aquests paquets i ofertes especials.

Atenció al Client

Norton té una xarxa detallada d'atenció al client que es centra en la disponibilitat constant, independentment de l'hora, el dia o la setmana. Pots rebre ajuda en línia mitjançant fòrums d’assistència, xats d’atenció al client i una línia de trucades 24/7. Sempre hi ha agents disponibles amb els que pots parlar i demanar ajudar per resoldre problemes tècnics o preguntes relacionades amb el programari.

Conclusions

Hi ha una raó per la qual Norton és una de les marques més fortes del negoci dels antivirus. No hi ha molts proveïdors que ofereixin una gamma tan àmplia de funcions que treballin bé, un suport excel•lent i una protecció completa. Aquest és un excel•lent programa antivirus, perfecte per a aquells que fan molts negocis en línia, així com per a aquells que requereixen funcions de seguretat familiar addicionals.


Norton Comparació De Productes

Norton 360 Standard
Norton 360 Deluxe
Norton 360 with LifeLock Select
Nombre de dispositius
Norton 360 Standard ofereix protecció per a 1 PC, 1 Mac o 1 telèfon intel·ligent o tauleta
Norton 360 Deluxe ofereix protecció per fins a 5 PCs, Macs, telèfons intel·ligents o tauletes
Norton 360 amb LifeLock Select ofereix protecció per a 5 PCs, Macs, telèfons intel·ligents o tauletes
Protecció anti-programes espia (spyware), antivirus, programari maliciós i cibersegrestament de dades (ransomware).
Protecció contra amenaces en línia
Còpia de seguretat al núvol
10GB cloud storage
50GB cloud storage
100GB cloud storage
Tallafocs intel·ligent
Gestor de contrasenyes
Promesa de protecció contra virus
Control parental
VPN segura
1 PC, 1 Mac or 1 smartphone or tablet
Up to 5 PC's, Mac's, smartphones or tablets
Up to 5 PC's, Mac's, smartphones or tablets
PC SafeCam
Monitorització de Dark Web amb tecnologia de LifeLock
Sistema LifeLock Identity Alert ™
Especialistes en restauració d’identitats amb seu als Estats Units
Protecció per a pèrdues de cartera
Paquet Million Dollar Protection ™
Up to $1M
Seguiment del crèdit
1 Bureau
Alertes SS i de crèdit
Notificacions de violació de dades
Obtenir Norton - Protegeix el Teu Ordinador
No et converteixis en víctima d’un frau cibernètic. Protegeix ara la teva privacitat del programari maliciós!
www.norton.com/oferta-especial
Escriu una Ressenya a Norton
Comparteix el que penses per ajudar els altres..
Captcha
Norton Ressenyes Dels Usuaris
  • “Tinc 3 fills petits. Les funcions de control parental són realment bones. El recomano a qualsevol persona que vulgui mantenir la seva família segura en línia. De primer nivell!“
  • “Sense aquest programa, no hauria notat res. Gràcies als creadors d’aquest programa.“
  • “Fàcil d'utilitzar... Però totalment fantàstic.“
  • “Molt bo.“
  • “Bon feina No hi ha raó per no donar 5 estrelles.“
  • “Sembla que funciona. Escaneja de forma ràpida i segura després de cada descàrrega. S'ha detectat un virus de prova. No trobo cap defecte.“
Obtenir Norton - Protegeix el Teu Ordinador
No et converteixis en víctima d’un frau cibernètic. Protegeix ara la teva privacitat del programari maliciós!
www.norton.com/oferta-especial