Top10Antivirus

Les Millors Aplicacions Antivirus Per A Telèfons Mòbils

El programari maliciós per a telèfons intel•ligents augmenta. Protegeix el teu dispositiu amb les principals aplicacions antivirus disponibles actualment.

Divulgació de l'Anunciant

producte de l'any 2024
ESTALVIA 80%
up1
TotalAV

Antivirus guardonat. Amb la confiança de 10 milions d'usuaris arreu del món.

 • Immillorable en termes de relació qualitat-preu
 • Protecció antivirus de diversos nivells i índex de detecció excepcional
 • Inclou VPN, tallafocs i moltes altres millores de seguretat
 • Estalvia un 84% en la nova edició 2024 mitjançant el nostre enllaç
9,8
Millor per a mòbils i tauletes
9,95 €
Des de 1,99 €
Visita la pàgina web
ESTALVIA 57%
2
Norton

Norton és una de les marques més conegudes en el món dels antivirus, i amb raó!

 • Protegeix el teu PC, Mac o dispositiu mòbil
 • Va guanyar el "Premi a Millor Protecció" d'AV-TEST
 • Promesa de protecció contra virus (garantia de devolució dels diners)
 • Les millors funcions de control parental
9,5
Genial
29,99 €
Des de 12,99 €
Visita la pàgina web
ESTALVIA 50%
3down
Panda

Antivirus avançat d’aprenentatge automàtic amb moltes funcions afegides a un preu increïble + una VPN GRATUÏTA. Nou paquet de seguretat molt recomanable!

 • Els nivells de protecció més elevats
 • Una VPN gratuïta inclosa en tots els paquets
 • Interfície d’usuari ordenada
 • Cap impacte en el rendiment
9,4
MOLT BO
46,99 €
Des de 23,49 €
Visita la pàgina web
ESTALVIA 50%
4
Bitdefender

Les solucions de seguretat de Bitdefender recopilen constantment les millors qualificacions de diversos centres de proves i publicacions de tot el món.

 • Elecció de l'Editor PC MAG: 6 anys seguits!
 • Seguretat absoluta per a Windows, Android, Mac i iOS
 • 500 milions d'usuaris satisfets arreu del món
 • El control parental ofereix als pares seguretat addicional en línia
9,3
MOLT BO
64,99 €
Des de 32,49 €
Visita la pàgina web

Necessites software antivirus per al teu dispositiu mòbil? Aquí hi ha alguns fets aterridors...


Només al setembre de 2019, investigadors van descobrir un total de 172 aplicacions infectades a Play Store. La pitjor part? Aquestes aplicacions havien acumulat més de 335 milions d’instal•lacions en el moment en què van ser detectades per experts en seguretat.

Les aplicacions fingien donar serveis legítims, inclosos jocs, utilitats, software de fotografia i galeries de fotos.

Es va comprovar que la família Android.Joker estava integrada a utilitats Android, connectors de càmera i editors d’imatges, entre altres programes. Joker conté algunes de les funcionalitats típiques d’un troià, inclosa la instal•lació d’una porta posterior per mantenir la persistència, el robatori de dades sensibles de telèfons mòbils i usuaris i una inclinació particular cap al robatori d’informació financera.

Es creu que s’han vist afectats fins a 800.000 usuaris d’Android i es poden haver robat dades, inclosos noms, informació del telèfon i ubicacions.

Tot i que és menys probable que el teu iPhone o iPad d’Apple s’infecti amb programari maliciós en comparació amb un dispositiu Windows o Android, no vol dir que siguin completament immunes.

Ja siguin llocs web maliciosos, anuncis molestos, rastrejadors web o simplement algú agafant el dispositiu quan no mires, hi ha molt de què preocupar-se si tens un iPhone.

Com a usuari de telèfons mòbils, gran part de la teva vida personal s’emmagatzema al teu dispositiu, inclosos els inicis de sessió bancaris, fotos privades, correu electrònic, xarxes socials i molt més. Imagina ara que totes aquestes dades són robades, perdudes o modificades sense el teu permís i coincidiràs amb nosaltres que els nostres dispositius mòbils estan més exposats a violacions de seguretat i privacitat que els ordinadors de sobretaula o els portàtils.

Als virus i a altres programes maliciosos no els importa el dispositiu que tinguis. Tot i que els iPhones són definitivament més segurs que els dispositius Android, el programari maliciós pot penetrar a l’iPhone, ja que aquests programes maliciosos sovint tenen la possibilitat de saltar d’un dispositiu a un altre, per exemple per correu electrònic, a través d’una connexió Wifi local en un hotel o aeroport, o mitjançant SMS i altres serveis de missatgeria.

Creus que es tracta d’un fet estrany? Segons estadístiques recents, cada 39 segons es produeix un atac de pirates informàtics que afecta un de cada tres nord-americans cada any. Això és exactament pel que està dissenyada una aplicació antivirus, per evitar que passi al teu mòbil.

Si no vols ser víctima d’un delicte cibernètic, és imprescindible tenir instal•lades les millors aplicacions de seguretat als teus dispositius.


Com Provem Les Millors Aplicacions De Seguretat Per A Mòbils


Molts grans proveïdors de seguretat i antivirus tenen productes especialment adaptats als dispositius que funcionen en sistemes operatius mòbils com Android i iOS.

Al nostre rànquing i investigació hem analitzat específicament:

1. Com de bé l’aplicació antivirus protegeix aquests dispositius contra virus, ransomware, troians i altres tipus de malware
2. Quant afecta la memòria de treball i la velocitat de processament
3. Quines funcions de seguretat diferents de la protecció antivirus s'ofereixen
4. Revisions realitzades per laboratoris de proves independents, informes de consumidors i comentaris de clients.


Funcions imprescindibles de les principals aplicacions antivirus per al teu mòbil:


Les millors aplicacions antivirus no només protegeixen el dispositiu de programari maliciós, virus o troians. Les aplicacions de seguretat que recomanem més amunt també poden fer el següent:

+ Buscar diàriament virus nous i les darreres amenaces en temps real per assegurar-te que el teu dispositiu estigui protegit les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.
+ Netejar el telèfon de manera constant, augmentant així l'espai de memòria.
+ Suprimir les aplicacions no utilitzades i redundants per allargar la durada de la bateria del dispositiu.
+ Fer una còpia de seguretat automàtica dels fitxers personals del dispositiu, de manera que si alguna vegada perds el telèfon, les teves dades vitals sempre estaran segures al núvol.
+ Et permetrà navegar de forma anònima mitjançant una VPN integrada per augmentar la teva privacitat.
+ Es poden utilitzar totes les xarxes Wifi garantint que no ets piratejat quan et trobes a l'aeroport, un hotel o altres xarxes públiques.
+ Rastrejador avançat "Troba el meu telèfon" que localitza el dispositiu si alguna vegada es perd o és robat.
+ I molt més...

Tot l’esmentat anteriorment millorarà la teva seguretat sense alentir el telèfon ni afectar negativament a la teva experiència com a usuari.

La nostra llista de les millors aplicacions antivirus et proporcionarà la protecció addicional que necessites per utilitzar el teu dispositiu al màxim, sense tenir por de pirates informàtics, ransomware o altres fets desagradables!

Pregüntes freqüents (FAQ)


Els telèfons mòbils necessiten una aplicació antivirus?

Sí, els nostres telèfons intel·ligents són bàsicament equips de mà. Això significa que el telèfon mòbil és tan susceptible als virus com els ordinadors de sobretaula i portàtils. Hi ha diverses maneres en què els ciberdelinqüents poden trencar les defenses del telèfon. Alguns esdeveniments que poden suposar amenaces inclouen la descàrrega d'aplicacions que no són fiables, perdre el telèfon, les connexions de WIFI públiques, els atacs a través d’intermediaris i molt més.

Es pot infectar un dispositiu Android amb virus?

Lamentablement sí. El codi d’Android és un codi de tipus obert, cosa que el fa especialment vulnerable als possibles programaris maliciosos i a altres amenaces. Android també domina el mercat del sistema operatiu mòbil amb un 72% de quota, cosa que, igual que passa amb els ordinadors, el converteix en un objectiu atractiu per als pirates informàtics. El telèfon pot agafar un virus ja sigui a través de missatges de text i/o correus electrònics falsos o dolents, aplicacions falses, WIFI públic o anuncis maliciosos.

Es pot infectar un iPhone amb programari maliciós?

Tot i que és tant probable com els dispositius Android, els iPhones també es poden infectar amb programes maliciosos i virus. Cada vegada és més freqüent, sobretot mitjançant correus electrònics infectats o descarregant aplicacions fora de l’App Store.

Com puc saber que el meu telèfon ha estat infectat amb un virus o programari maliciós?

Hi ha certs detalls que ens ho poden indicar. Si la bateria del telèfon s’esgota més ràpidament del que s’espera, es pot començar per fer un repàs a les aplicacions i veure quines no recordeu haver descarregat, també podeu mirar si us bombardegen amb anuncis emergents, si les aplicacions deixen de funcionar de sobte o si l’ús de dades és inusualment elevat. Amb tot això, és un bon moment per passar un antivirus que escanegi el telèfon.

Com puc saber si un programa antivirus és compatible amb el meu telèfon?

Les aplicacions antivirus que recomanem en aquesta pàgina són compatibles amb les principals marques de telèfons intel·ligents, inclosos entre d'altres, Samsung Galaxy, Apple iPhone, Google Pixel, Motorola, Huawei, Xiaomi, OnePlus i LG.

Exempció de responsabilitat

Top10antivirus.cat és un servei gratuït. Rebem comissions de les empreses d’antivirus que recomanem en aquesta pàgina si fas clic als nostres enllaços i fas una compra. Intentem mantenir la informació d’aquest lloc web tan actualitzada com sigui possible, però no podem garantir que sempre sigui així.